Provozní doba menz - velikonoce 2017

29.03.2017 autor: Ubytovací služba Tisk

Menzy Harcov, Husova a Voroněžská:

 

13.4.2017            čtvrtek                 výdej obědů                      11:00 – 14:45

                                                           večeře                           zavřeno

14.4.2017            pátek                    státní svátek                    zavřeno

15.4.2017            sobota                                                         zavřeno

16.4.2017            neděle                 státní svátek                     zavřeno

17.4.2017            pondělí                státní svátek                     zavřeno

 

rubrika: Články |štítky: menza


Provozní řád klubovny D - platný od 1.4.2017

29.03.2017 autor: Ubytovací služba Tisk

rubrika: Úřední deska |štítky: klubovna provoznířád koleje


Provozní řád

02.03.2017 autor: Ubytovací služba Tisk

rubrika: Úřední deska |štítky: provoznirad koleje US


Volba obědů s polévkou a nebo bez polévky

23.02.2017 autor: Ubytovací služba Tisk

Vážení zákazníci, od pondělí 27.2.2017 si můžete v menze zvolit zda si objednáte oběd s polévkou a nebo bez polévky. Obědy bez polévky budou nabízené pouze ve všední dny. 

rubrika: Články |štítky: menza provoz


provozní doba menz - letní semestr 2017

21.02.2017 autor: Ubytovací služba Tisk

rubrika: Články |štítky: menza provoz


Menza zavádí salátový bar

15.02.2017 autor: Ubytovací služba Tisk

Od pondělí 20. února bude v menzách na Harcově a Husově k dispozici salátový bar. Můžeme si tak k obědu na svůj talíř dle libosti nandat zeleninu, luštěniny, maso či těstoviny a vše doladit dochucovadly.

Novinka má vyjít vstříc požadavkům na moderní stravování a je nanejvýš vhodná pro období nadcházejícího teplejšího počasí, kdy dá řada strávníků přednost lehčímu salátu před „klasickou“ kuchyní.

Salátový bar od pondělí nabídne volný výběr zeleniny, těstoviny, sýr, upravená masa, luštěniny, olivy či oříšky, samozřejmostí budou dochucovadla v podobě dresinků, olivového oleje a různých druhů koření.

„Studenti a zaměstnanci budou mít na salát dotaci od univerzity. 300gramová porce je přijde na 44 Kč. Právě 300 gramů je také nejnižší možná dotovaná porce. Pokud si strávník na talíř nebo do misky připraví méně, zaplatí jako za 300gramovou porci,“ říká Anna Pugnerová, vedoucí stravovacích provozů TUL a dodává: „V ceně dotovaného salátu bude také jeden kus pečiva.“

Nedotovaná cena 300g salátu bude 54 Kč, vychází to tedy 18 korun za 10 deka. U pultu se saláty bude váha pro kontrolu.

Pracovníci menzy chtějí všem popřát dobrou chuť a prosí o shovívavost v začátcích provozu salátového baru. Jistě se vše časem vyladí ku spokojenosti strávníků.

rubrika: Články |štítky: menza provoz



První | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | Poslední | Počet stran: 41